false

Aktivitetsdag

Välkommen till en exklusiv dag med aktiviteter och skönt häng på Skytteholm i samarbete med Öppet Hav

I vår härliga natur finns gott om plats för lugn och ro, långa skogspromenader och dopp i Mälaren. Den här dagen finns i tillägg till allt det lugna och härliga även ett gäng härliga aktiviteter att testa på.

Välkomna till oss redan under förmiddagen för att lämna av väskan i receptionen och göra er hemmastadda i vår omgivning. Från 11.00 startar helikopterturer om 8 minuter per omgång. Helikoptern lastar 5 gäster per flygning. Medan ni väntar på er tur finns sommarspel framme så som kubb, boule och krocket. Från ca 13.00 får ni testa på segways och efter en kort instruktion kan ni åka fritt över vår trädgård och känna vinden i håret. Efter Segwayturen får ni testa på att skjuta laserlerduveskyttet.  Checka sedan in och välj själva om ni vill slappa på rummet en stund eller om bastubad och relax i sjöpaviljongen kanske lockar mer. I herrgården serveras snittar och bål och när ni är redo för middag så serveras en härlig grillbuffé i Skyttegården. Somna skönt och vakna upp utvilad till en stor frukostbuffé.


I paketet ingår:
Helikoptertur
Segway
Laserlerduveskytte
Picknick
Tillgång till sjöbastu & relax
Grillmiddag
Övernattning
Frukostbuffé

 

* Vi förbehåller oss rätten att ställa in denna dag om antalet bokningar blir för få. Om så skulle ske kommer ett annat paket erbjudas istället.

Reser ni fler än två personer?
Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online. Kontakta receptionen så hjälper vi till att boka in det. welcome@skytteholm.se

 

På grund av rådande situation är det av största vikt för oss att skapa bra flöden och avstånd i matsalar och salonger för allas säkerhet och trevnad och därav har vi två sittningstider för middag, 18.00 och 20.00. Vi kontaktar er inför ankomst för att stämma av detta. Har ni önskemål om tid, meddela gärna vid bokning.

Flera erbjudanden från

Skytteholm

Bo flera dagar

Semestra hos oss och lyxa till det med hotellfrukost flera dagar i rad! Ge dig ut på utflykter på dagen och koppla sen av i en skön säng

WEEKDAY DEAL!

30% rabatt onsdag & torsdag Hos oss är alla dagar värda att fira. Njut av härliga staycations mitt i veckan eller lyxa till med en hotellnatt bara för att!

Två dagar – Sommar på Skytteholm

Njut av 48h Sommarmys Fira sommaren hos oss, njut av bubbel, bad och god grillbuffé