Meny

Våra aktiviteter

Nedan följer en liten del av våra förslag på aktiviteter hos oss på Skytteholm, vi har fler och kan anpassa aktiviteter efter just din grupp. I samarbete med PULS och Forever AB kan vi erbjuda aktiviteter högt som lågt.

Matlagning tillsammans med våra kockar.

Varmt välkommen till vårt restaurangkök! Tillsammans med en kock tillagar ni en 4-rätters middag och dukar ert bord i matsalen. Menyn är anpassad efter säsongens råvaror och om ni önskar serverar vi passande viner till. Förutom god mat utlovas en rolig och teambuildande aktivitet med många tips och goda råd att ta med hem.
Antal: 8-12 personer
Tidsåtgång: 4-5 timmar
Pris: 8500 kr

Skytteholms travrace i samarbete med Forever AB

Bli travkusk för en stund och prova på att köra häst och sulky. Ni turas om att tävla och tippa på varandra i ett mini-V75. De bästa från varje heat möts i en rafflande final. Detta är en fantastiskt rolig aktivitet som det pratas om länge efteråt!
Antal 6-50 personer, vid fler än 50 begär offert
Tidsåtgång: ca 2 timmar
Pris: 785:- per person (upp till 50 personer)

420 sekunder i samarbete med PULS

Fartfylld teambuildingtävling som bygger på att man i lag möter varandra parallellt vid 5 stationer. Under tidpress måste laget jobba tillsammans för att lyckas. Deltagarna kommer att få nyttja hela sitt förråd av humor, intelligens och planering samt testa sina gränser, mer mentalt än fysiskt. Passar alla på företaget.
Antal: Max 360 deltagare
Tidsåtgång: 1,5 timme
Pris: startavgift 3500 kr + 350 kr/person

RIB & höghöjdsbana i samarbete med PULS

Här erbjuds en av Sveriges största höghöjdsbanor! 55 olika banor på 3 olika nivåer, 5-7 meter, 7-9 meter samt 12 meter ovanför marken. Aktiviteten påminner om en hinderbana fast mellan träden, en väldigt spektakulär och fantastisk rolig aktivitet. Till höghöjdsbanan åker ni RIB-båt, varje RIB-båt kan ta 12 passagerare.
Antal: Max 36 personer
Tidsåtgång: ca 4 timmar
Pris: Startavgift 9500 kr/RIB + 495 kr/person

Isskulptering i samarbete med PULS

Isskulptering är en avspänd och trevlig aktivitet där kreativiteten flödar i eldens värmande sken. Under professionell vägledning guidas deltagarna in i isskulpterandets magiska värld. Med hjälp av olika stämjärn formar deltagarna isen. Pokalen går till laget med bästa kreation kombinerat med bästa motivering.
Tidsåtgång: ca 1,5 timme
Antal: Max 400 deltagare
Pris: Startavgift 5 500 kr + 295 kr/person

Frekvenz i samarbete med PULS

Frekvenz är en rolig och fartfylld tävling med kommunikation som huvudtema. Målet med tävlingen är att knäcka koden till den slutgiltiga lösningen. All kommunikation mellan deltagarna kommer att ske via radioapparater. Alla deltagare kommer att få lära sig att ge och ta emot information, men hur man tolkar den, det som är den stora frågan! Ett roligt äventyr där tydlighet, samarbete och en hel del kreativitet kommer att vara avgörande
Tidsåtgång: ca 1,5-2 timmar
Antal: 4-100 deltagare
Pris: Startavgift 3 500 kr + 300 kr/person

Lerduveskytte i samarbete med PULS

Lerduveskytte är en aktivitet som andas herresäten och exklusivitet. Vi gör det tillgängligt för alla som vill pröva denna angenäma aktivitet utan några som helst förkunskaper. Först samlar vi gruppen för genomgång av vapenhantering och säkerhet. När deltagarna är redo, skjuter vi ett antal serier för att hitta den “inre målbilden”. Därefter avslutas aktiviteten med en spännande skyttetävling.
Tidsåtgång: ca 1,5 timme
Antal: 10-40 deltagare
Pris: Startavgift 3 500 kr + 450 kr/person

 

Samtliga priser är angivna exklusive moms.

 

Ponnytrav1

Om Skytteholm

Skytteholm, eller Ulghamra som det hette tidigare, var en gåva från Gustav II Adolf till sin uppskattade lärare Johan Skytte. Mer om anläggningen och vilka vi är.

Nyhetsbrev

Copyright @2015 www.skytteholm.se