Meny

Egen tid

När du är hos oss på konferensen och har lite tid över på eftermiddagen finns det flera olika sätt att aktivera dig på.

För dig som önskar träna finns det löpspår runt husknuten, där finns det slingor som är 2,5km 3,2km och 6,7 km. När mörkret infaller har vi både pannlampor och reflexvästar att låna ut. Vi har också ett nytt gym som stod klart 2014 med flertalet maskiner och fria vikter. Det finns även en yoga-sal om man önskar träna på större ytor.

Om du vill umgås med dina vänner och kollegor har vi flertalet trädgårdsspel att låna ut. Kubb, brännboll, boule, krocket och fotboll!

Då vi har Mälarö GK precis intill oss erbjuder vi även möjligheter till spel på korthålsbanan på 6 hål. Golfklubbor och bollar finns att låna.

Om du gillar friluftsliv och frisk luft lånar vi ut gummistövlar, regnrockar, svampkorgar och fiskespön så ni kan gå ut i skogen och njuta av omgivningarna.

För dig som önskar att koppla av har vi har flertalet olika tidningar i vår lobby om du önskar skön läsning i rogivande miljö.
För mer avkoppling har vi en dam- och herrbastu intill gymmet som vi gärna sätter igång om ni meddelar receptionen.

Självklart är baren öppen under eftermiddagen och kvällen!

 

 

Om Skytteholm

Skytteholm, eller Ulghamra som det hette tidigare, var en gåva från Gustav II Adolf till sin uppskattade lärare Johan Skytte. Mer om anläggningen och vilka vi är.

Nyhetsbrev

Copyright @2015 www.skytteholm.se