Meny

Bröllopslokaler

Ståtligt herrgårdsbröllop, lantligt vintagebröllop i vår trälada eller ett modernt bröllop i Skyttegården- möjligheterna är oändliga på Skytteholm

Herrgården från 1700-talet passar utmärkt för bröllop och fest. Den vackra byggnaden, naturen och utsikten över Mälaren ger en varm atmosfär. Ni njuter av en festmiddag i vår stilfulla matsal  med anslutning till herrgårdsparken. I parken, eller på övriga platser på anläggningen går det utmärkt att ha sin vigsel om man önskar. I Herrgården sitter ni max 82 gäster i matsalen.

Vår vackra trälada är som gjord för lantliga vintagebröllop, en perfekt vigselplats bland halmbalar och spetstyger. Det går även bra att ha sin fest i ladan om man önskar en lite mer avslappnad bröllopsfest. I ladan får ni plats med cirka 149 gäster sittande vid vigsel och fest.

I Skyttegården som är vår nyrenoverade matsal med utsikt över Mälaren finns det gott om plats för en festligt och modern bröllopsmiddag. Där kan ni även inta kaffe & tårta medan matsalen förvandlas till ett festligt dansgolv där ni kan dansa loss med era gäster. I matsalen sitter ni max 149 gäster.

För de sällskap som önskar vara i Herrgården men ej får plats kan ha sin middag i Skyttegården för att sedan promenera genom parken upp till Herrgården för sin bröllopsfest. Då får ni det bästa av två världar här på Skytteholm.

För stora sällskap som ej får plats i våra lokaler eller de mindre sällskap som önskar vara utomhus kan vi ordna fantasiska tält-arrangemang i samarbete med Hyrtältet. Dessa tält passa sig väl i Herrgårdsparken där det får plats upp mot 200 personer. Vi kan ordna alla möjliga sorters tält med bland annat transparanta väggar och tak, vackra stolar, bord, kristallkronor och skira tyger.  Brudskål, middag och fest, allt på samma plats!

 

För bröllop med färre än 40 gäster tillkommer 15.000 i lokalhyra. Är ni fler än 40 gäster och väljer att bruka flera lokaler under kvällen som exemplet ovan tillkommer 5000:- per extra lokal.

Om Skytteholm

Skytteholm, eller Ulghamra som det hette tidigare, var en gåva från Gustav II Adolf till sin uppskattade lärare Johan Skytte. Mer om anläggningen och vilka vi är.

Nyhetsbrev

Copyright @2015 www.skytteholm.se